Word vrijwilliger!

Wil je vrijwilliger worden en een actieve bijdrage leveren aan het Geinbeat festival? Dat kan! Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
 
 
 
 

Meld je nu aan als vrijwilliger!


Al meer dan 25 jaar wordt Geinbeat gerund door de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Geinbeat. Ze zijn er voor verantwoordelijk dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt.


En zij doen dat niet voor niets. Los van het feit dat ze tijdens hun dienst niets tekort komen, houden ze er ook nog eens een onvergetelijke dag aan over. Daarnaast is dit natuurlijk een ideale gelegenheid om werkervaring op te doen vanuit je opleiding of je interesse in muziek of evenementenorganisatie.


De meeste vrijwilligers zijn actief op de dag van Geinbeat zelf. Zij zijn daardoor het gezicht van het festival voor de bezoekers. Tijdens de opbouw, afbouw en natuurlijk de festivaldag zelf heerst er een gezellige en enthousiaste sfeer onder de vrijwilligers.


Omdat we een groeiend festival zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Als je specifieke wensen of vaardigheden hebt, kunnen we natuurlijk altijd kijken in hoeverre die in te passen zijn binnen onze organisatie. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk lijkt om zich vier uur of meer in te zetten voor een gezellig festival met een brede programmering voor jong en oud.