KLEINE PRIJS VAN NIEUWEGEIN TOT NADER ORDER UITGESTELD

12 maart 2020

Erik Tijsinger

Nieuwegein - De 2e voorronde en de finale van de Kleine Prijs van Nieuwegein 2020 zijn tot nader order uitgesteld. Dit heeft de organisatie besloten n.a.v. de landelijke maatregelen die zijn getroffen om het Corona virus te bestrijden.


Deze landelijke maatregelen heeft Premier Rutte op donderdag 12 maart 2020 bekend gemaakt in een persconferentie. Eén van de maatregelen is dat alle evenementen met 100+ bezoekers worden afgelast. De organisatie van de Kleine Prijs van Nieuwegein vindt het, met oog op deze maatregel, niet verantwoord de Kleine Prijs van Nieuwegein wel door te laten gaan. Onderstaand leest u het officiële bericht van de organisatie.


"Beste muziekliefhebbers,


Zoals iedereen ondertussen heeft kunnen merken, verspreid het Coronavirus zich ook in Nederland in rap tempo en zijn er onlangs nieuwe maatregelen aangekondigd door het kabinet om verdere verspreiding tegen te gaan, zoals evenementen die worden afgelast. De Kleine Prijs van Nieuwegein ziet zich helaas genoodzaakt zich hierbij aan te sluiten en de Kleine Prijs van Nieuwegein tot nader order uit te stellen.


We begrijpen dat dit een vervelende maatregel is, maar gezien de huidige ontwikkelingen in Nederland vinden wij dit een gepaste maatregel. Houd daarom onze social media in de gaten, waarop wij het direct zullen vermelden als wij het vertrouwd vinden om weer muzikaal los te gaan!"

© STICHTING GEINBEAT 2020   |   CONTACT   |   PRIVACY   |   HOSTING BY