GEINBEAT MAAKT LINE-UP 2019 BEKEND

1 mei 2019

Martin Reijmerink

www.pen.nl

Maarten Janmaat

Nieuwegein - Op zaterdag 13 juli vindt de 25ste editie van Geinbeat plaats en het belooft een mooi, Nieuwegeins feest te worden. Het gratis toegankelijke popfestival zal, net als vorig jaar, op het gras van de Middengaarde (Galecopperzoom) plaatsvinden. Ook zullen de organisatoren van AkoestiCafé weer de programmering van het tweede, akoestische podium voor hun rekening nemen, waardoor er een gevarieerd programma ontstaat.


Het toonaangevende Nieuwegeinse popfestival meldt met trots dat Spinvis met zijn band de hoofdact van de middag wordt. De populaire, en misschien wel bekendste Nieuwegeiner, zal op Geinbeat zijn prachtige, poëtische liedjes ten gehore brengen in zijn thuisstad Nieuwegein. Verder zullen in de middag de winnaar van de Utrechtse Popprijs, VALENTINO (met Nieuwegeiner Stijn Grul), en de winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein, A Beautiful Lie, optreden. Op het Geinbeat podium staat later op de dag onder andere bluesrock duo Money and the Man, electro-pop formatie The Cinema Escape (met oud-Birth of Joy frontman), en het Utrechtse stonerrocktrio Rhinorino. Afwisselend zullen intense, mooie en sprankelende optredens plaatsvinden op het AkoestiCafé podium. Het programma hiervoor wordt later bekend gemaakt.


‘We zijn ontzettend trots dat we dit jaar weer zo’n mooi programma hebben kunnen samenstellen,’ zegt Karin Ansing van de Geinbeat organisatie. ‘We bestaan dit jaar 25 jaar en dan wil je iets moois neerzetten. Dat is mede dankzij de ondersteuning door Christ van PLUS Van Loon gelukt.’ Eerder meldde de organisatie al dat de Nieuwegeinse ondernemer Christ van Loon Geinbeat dit jaar sponsort. ‘Ik vind het erg belangrijk dat initiatieven zoals Geinbeat kunnen blijven bestaan en draag hier graag aan bij,’ vertelt Christ.

Het volledige Geinbeat programma is terug te vinden op www.geinbeat.nl. Het programma van het AkoestiCafé podium zal hier binnenkort ook op te vinden zijn.
En houd voor de laatste updates vooral ook de sociale media in de gaten!

 

Informatie over Geinbeat 2019

Geinbeat 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 13 juli van 13:00 uur tot 23:00 uur en is gratis toegankelijk. Geinbeat 2019 wordt net als vorig jaar gehouden op De Middengaarde (Galecopperzoom, Nieuwegein). Deze locatie is prima bereikbaar met het OV (bus 77), de fiets of auto (gratis parkeren)

© STICHTING GEINBEAT 2020   |   CONTACT   |   PRIVACY   |   HOSTING BY