GEEN GEINBEAT IN 2020

3 april 2020

Erik Tijsinger

Maarten Janmaat

Nieuwegein - De organisatie van Geinbeat heeft, tot haar spijt, moeten besluiten dat Geinbeat 2020 niet door kan gaan. De huidige situatie rondom de Coronocrisis zorgt bij zowel de organisatie als de sponsoren van Geinbeat voor te veel organisatorische en/of financiële risico's.


De organisatie laat weten dat alle energie vanaf nu gestoken zal worden in de editie van 2021. Samen met Akoesticafé en alle trouwe bezoekers en vrijwilligers gaan we er een onvergetelijke editie van maken.


Lees hieronder het officiële persbericht van de organisatie:"GEEN GEINBEAT IN 2020

 

Met spijt hebben wij, net als organisatoren van veel andere festivals, de conclusie moeten trekken dat Geinbeat 2020 niet door kan gaan. De coronacrisis zorgt voor te veel organisatorische en financiële risico’s.


Samen met onze partner AkoestiCafé hebben we de afgelopen jaren ons festivalconcept succesvol vernieuwd. Net als onze talrijke bezoekers geloven wij in dit gezamenlijke concept. In de toekomst gaan we dit dan ook verder ontwikkelen. Het stoppen van de voorbereidingen voor de editie van dit jaar doet aan die ambitie niets af.

 

De Kleine Prijs van Nieuwegein hebben wij al eerder voortijdig moeten afbreken. Afhankelijk van de ontwikkeling van de situatie hopen wij deze competitie later dit jaar op te kunnen pakken.

 

We wensen al onze trouwe vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten, organisatoren en bezoekers veel sterkte en gezondheid toe in deze lastige tijd. Ook voor de muziekindustrie is dit een zeer zware tijd, en we willen iedereen oproepen om artiesten vooral nu te blijven steunen!

 

We zien iedereen graag volgend jaar gezond en wel terug op Geinbeat 2021, en gaan er dan een onvergetelijke editie van maken. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, hou onze sociale media in de gaten of kijk op geinbeat.nl.

 

Het bestuur Stichting Geinbeat."

© STICHTING GEINBEAT 2020   |   CONTACT   |   PRIVACY   |   HOSTING BY