Geinbeat 2018:

Terug op het gras en met AkoestiCafé podium

14-mei-2018

Op zaterdag 7 juli wordt voor de 24ste keer Geinbeat georganiseerd. Het jaarlijkse popfestival heeft hiervoor een nieuwe locatie én een nieuwe partner gevonden. Geinbeat krijgt in de Galecopperzoom weer gras onder de voeten en werkt dit jaar samen met de organisatoren van het maandelijkse AkoestiCafé. Zij zullen de programmering van het tweede podium gaan verzorgen.

Na het rampjaar 2017, toen Geinbeat letterlijk en figuurlijk in het water viel, was het voortbestaan van het toonaangevende Nieuwegeinse popfestival onzeker geworden. Een geslaagd benefietconcert en hulp van verschillende sponsoren dichtte het financiële gat. Hierna kon de organisatie zich weer gaan richten op de komende editie. De nieuwe locatie zal het festivalgevoel verder versterken, terwijl de samenwerking met het AkoestiCafé het programma gevarieerder maakt. ‘We gaan dit jaar terug naar de basis, waardoor er ook veel nieuwe kansen ontstaan’, zegt Riny Kooijman van de Geinbeat organisatie. AkoestiCafé-voorman Martin Koot is eveneens enthousiast: ‘We vinden het een eer om op te trekken met de ervaren organisatie van Geinbeat. Samen gaan we er een fantastisch festival van maken.’

Crowdfunding actie:

Doneer en help Geinbeat aan een stretchtent!

3-mei-2018

Een festival is het leukst uit de regen en uit de brandende zon.

Hoe doe je dat gegarandeerd? Met een Geinbeat stretchtent!

 

Voor bedrijven zijn er ook een speciale mogelijkheden.

Neem hiervoor (per mail) contact op met fransdecortie@geinbeat.nl.

 

De volledige actie en uitleg kun je vinden op: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/geinbeat/plan

Geinbeat gered!

Benefiet avond groot succes!

 

18-nov-2017

Alweer ruim een week geleden vond het Geinbeat Benefiet plaats, en dankzij de steun van velen was dit een enorm succes! We hebben ruim 2000 euro opgehaald, genoeg om Geinbeat uit de rode cijfers te halen!!

We willen iedereen bedanken die geheel belangeloos heeft meegewerkt aan deze succesvolle avond! Natuurlijk de optredende bands: Wildebeast, Seven to Eleven, Counter Jib, en BAZZOOKAS! Ook de Filthy Felons die helaas niet konden spelen, maar hun gage van de volgende dag hebben gedoneerd: bedankt! We zijn ook The Pit Nieuwegein en De Partner Nieuwegein ontzettend dankbaar voor het beschikbaar stellen van de locatie, het helpen adverteren van de avond, het overnemen van resterende frisdrank, de fantastische hulp van de vrijwilligers, en bovenal het meedenken! Zevenstar bedanken we voor de lekkere biertjes en CK Security voor de vertrouwde beveiliging en het onverwachte entertainment :)! Alle gepassioneerde Geinbeat vrijwilligers, die hebben helpen op- en afbouwen, bardiensten hebben gedraaid, bonnetjes hebben verkocht, en bijsprongen wanneer het nodig was. En last but not least natuurlijk heel veel dank aan alle bezoekers! Jullie aanwezigheid en enthousiasme zorgden voor een onvergetelijke avond, waaraan we nog lang en met veel plezier zullen terugdenken!

Voor nu betekent dit succes dat we al onze rekeningen kunnen betalen. Maar in 2018 willen natuurlijk weer een festival organiseren, en hiervoor is meer nodig. Binnenkort meer over hoe je ons hierbij kunt helpen! Blijf ons in de gaten houden!

© Stichting Geinbeat 2018 | info@geinbeat.nl | www.facebook.com/geinbeat